Πρεμιέρα για το «Big Brother 2»: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το βράδυ της Κυριακής (29/08) παρακολουθήσαμε την εντυπωσιακή πρεμιέρα του «Big Brother 2».

O Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τους τηλεθεατές που ανυπομονούσαν για την έναρξη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, που θα μας κρατήσει συντροφιά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το ζευγάρι, καλωσόρισε τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για το πώς αναμένεται να εξελιχθεί το φετινό παιχνίδι.

Οι αλλαγές στο φετινό «Big Brother»

Φέτος, στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» υπάρχει μια αρένα, όπου εκεί θα πραγματοποιούνται οι απαιτητικές δοκιμασίες, οι οποίες χρειάζονται ευστροφία, μαχητικότητα και ψυχή για να κερδηθούν.

Παράλληλα, στο σπίτι, όπως αποκάλυψαν οι παρουσιαστές, υπάρχουν «κρυμμένα μυστικά» τα οποία θα αποκαλύπτονται καθημερινά. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα, «η επιλογή των κρεβατιών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κορύφωση της βραδιάς».

Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter;

Όπως ήταν αναμενόμενο με την έναρξη του «Big Brother 2», το πάρτι στο Twitter πήρε «φωτιά», με τους χρήστες να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο κάτω από το hashtag: #BigBrotherGR. Σε κάποιους άρεσε το νέο «δίδυμο» της παρουσίασης, άλλοι αναφέρθηκαν στον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, άλλοι αναπόλησαν τους περσινούς παίκτες, άλλοι επιδόθηκαν σε σχολιασμό των νέων παιχτών, ενώ ουκ ολίγοι ήταν εκείνοι που παραξενεύτηκαν με τη διαφορετικότητα της φωνής του «Μεγάλου Αδελφού», χωρίς ωστόσο ο σταθμός να έχει κάνει λόγο για την όποια αλλαγή της της φωνής που δίνει τις εντολές στο σπίτι.

Δείτε μερικά από τα κορυφαία σχόλια των χρηστών του Twitter για την πρεμιέρα του «Big Brother 2»:

Το πρώτο μήνυμα της Κάκκαβα μετά την πρεμιέρα του «Big Brother 2» – «Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί»

Η παρουσιάστρια του «Big Brother 2», μετά το πέρας της πρεμιέρα του ριάλιτι, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε… Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει.. Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project.. Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά). Όμως σας υπόσχομαι τα εξής.. Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί.. Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγμάτευτες και το κυριότερο.. Όσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα.. Περιμένουμε τα σχόλια σας… @grbigbrother @skaigr».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss