«Σασμός»: Ποιον ηθοποιό θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η σειρά «Σασμός» συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Alpha και οι ανατροπές, μετά και τη δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη, διαδέχονται η μία την άλλη.

Ανάμεσα σε όσα μη αναμενόμενα συμβαίνουν στην επιτυχημένη αυτή σειρά,  συμπεριλαμβάνονται και ορισμένες νέες προσθήκες στο καστ, όπως αυτή που θα δούμε στις οθόνες μας στις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με το «Zappit», ο Αργύρης Πανταζάρας, αναμένεται να ενταχθεί στο καστ της σειράς «Σασμός», και μάλιστα, με ρόλο έκπληξη!

Ο Αργύρης Πανταζάρας θα υποδυθεί τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη

Ειδικότερα, στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος) στη σειρά «Σασμός», πρόκειται να έρθει ένας νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα».

Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και αυτόν θα ενσαρκώσει και ο Αργύρης Πανταζάρας. Ένας άνδρας τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε «σκληρά καρύδια» του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων, αλλά και του ενστίκτου του.

Ο «Σασμός» συνεχίζει ακάθεκτος και τα γυρίσματα με τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του «Μάκη Χριστογιάννη», έχουν ξεκινήσει.

Λίγα λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα

Είναι ένας ηθοποιός τιμημένος με το Βραβείο Χορν, που τα τελευταία χρόνια έχει διακριθεί για το ταλέντο του και την υποκριτική του δεινότητα, ενώ έχει συμμετάσχει σε σωρεία επιτυχημένων project, τόσο τηλεοπτικά και θεατρικά, όσο και στη μεγάλη οθόνη (π.χ. «Digger»).

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss