«Σασμός»: Θα πετύχει το σχέδιο της απόδρασης του Αστέρη;

Συγκλονιστικές θα είναι και απόψε οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Αστέρη που κρατείται πίσω από τα κάγκελα, καθώς παραδόθηκε και ομολόγησε τη δολοφονία του Πετρή.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00 στον Alpha;

Απόψε το βράδυ, στη σειρά «Σασμός», την ώρα που η Μαρίνα και η Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον τη δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Μάλιστα, απόψε θα δούμε πως θα τους αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα: Και ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο σύζυγος και πατέρας της Μαρίνας και της Αργυρώς αντίστοιχα, ο Μάρκος Βρουλάκης.

Ωστόσο, ενώ ο Άγγελος έρχεται όλο και πιο κοντά στη Μαρίνα και την Αργυρώ, η γιαγιά Ειρήνη του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του.

Παράλληλα, η Καλλιόπη παλεύει με νύχια και με δόντια να σώσει τον γιο της, τον Αστέρη, από τη φυλακή. Με τη «λύσσα» της αυτή θα φτάσει να εκθέσει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο.

Εκείνος, στη συνέχεια, αποφασισμένος και έτοιμος για όλα, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Σασμός»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss