«Σασμός» – Spoiler: Ένας νέος έρωτας θα αλλάξει τα πάντα!

Ο «Σασμός» συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τα ανατρεπτικά του επεισόδια, κλρατώντας μας καθηλωμένους μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες. Από τη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha δεν λείπουν οι ίντριγκες, τα μυστικά, οι νέοι έρωτες, αλλά και η δίψα για εκδίκηση.

Ποιον θα πετύχουν τα βέλη το φτερωτού Θεού Έρωτα;

Όσο λοιπόν ο «Σασμός» ανάμεσα στις οικογένειες των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων αργεί, και ενώ ο Πετρής θα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του αναφορικά με την δολοφονία του Στεφανή, θα βρει έναν λόγο να χαμογελάει και πάλι.

© Instagram

Νέο ειδύλλιο για τον Πέτρο Βρουλάκη

Ο Πετρής μετά τον χωρισμό του από την Θοδώρα, θα έρθει πιο κοντά με τη Μαίρη, μια εξέλιξη που θα αναστατώσει την πρώην αγαπημένη του, ακόμα και αν αυτή ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Γιώργη. Η Θοδώρα θα ζηλέψει και σύντομα θα φτάσει στα άκρα. Μάλιστα, η οργή της αυτή θα επισφραγιστεί όταν ο Πέτρος ανακοινώσει στον Γιώργη πως δεν θα του πουλήσει ένα οικόπεδο που του είχε ζητήσει.

Η Θοδώρα είναι διψασμένη για εκδίκηση

Η Θοδώρα είναι πλέον αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Πετρή, κάνοντας ξεκάθαρο το ότι ποτέ δεν τον ξεπέρασε στ’ αλήθεια. Επιπλέον, η σχέση της με τον Γιώργη θα έχει συνεχώς προβλήματα και θα μοιάζει να είναι σε αδιέξοδο, καθώς εκείνη θα συμπεριφέρεται περίεργα. Παράλληλα βέβαια, και η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης σιγά σιγά θα φτάσει στο τέλος της, καθώς δεν την ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά. Ωστόσο, η ζωή του Πετρή σύντομα θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Κεραυνοβόλος ο έρωτας για τον Πετρή

Ο Πέτρος ενώ θα οδηγάει τη μηχανή του, θα ξεκινήσει κόντρα με μια άλλη μηχανή. Όταν θα σταματήσουν θα συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για γυναίκα οδηγό. Ο νεαρός Βρουλάκης θα γοητευτεί αμέσως από την Σεμίνα, την οποία θα υποδυθεί η Εριέττα Μανούρη. Οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι στο πι και φι, με τον Πετρή να την ερωτεύεται ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Ωστόσο κι εκείνη κρύβει τα δικά της μυστικά. Η Θοδώρα με τη σειρά τη σειρά της θα είναι σοκαρισμένη από αυτή τη σχέση και έτοιμη να τα διαλύσει όλα από τη ζήλια της. Τι θα κάνει για να διαλύσει τη σχέση του Πετρή με την Σεμίνα; Θα τον διεκδικήσει ξανά; Τι θα σκαρφιστεί το μυαλό της παμπόνηρης Θοδώρας;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss