Σασμός: Στα σκαριά το σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού από τους Βρουλάκηδες

Συγκλονιστικές θα είναι για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», καθώς οι Βρουλάκηδες, τα ξαδέρφια της Μαρίνας, είναι αποφασισμένα να εκδικηθούν για τη δολοφονία του Πετρή.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00 στη σειρά «Σασμός»;

To σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού στη σειρά «Σασμός» βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Την ίδια ώρα, η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους.

Παράλληλα, η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά-σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ο Αστέρης  από την άλλη, «πνίγεται» στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Για πρώτη φορά βλέπουμε τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πέτρου.

Ωστόσο το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο  Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα. Τι θα ακολουθήσει όμως;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss