«Σασμός»: Σύντομα κι άλλη «απώλεια» στη σειρά

Ο «Σασμός» αποτελεί ίσως την πιο αγαπημένη σειρά της φετινής σεζόν, αλλά μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις έχει πάει πια σε άλλο επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η επιτυχημένη σειρά του Alpha πρωταγωνιστεί στην prime time ζώνη αφήνοντας πολύ πίσω το «Survivor» στον ΣΚΑΪ και το «MasterChef» στο Star.

Σύντομα, οι εξελίξεις στον «Σασμός» θα μας καθηλώσουν, καθώς μετά τη δολοφονία του Πετρή τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Οι ισορροπίες διαταράσσονται για τα καλά και εκεί που κάποιοι χαρακτήρες ξεπερνούσαν τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν, τελικά η μοίρα τους χώρισε και πάλι.

Κι αυτό δεν αφορά βεβαίως μόνο την Αργυρώ και τον Αστέρη, αλλά και τη Σεμίνα η οποία αφού επανασυνδέθηκε με τον Πετρή, τον είδε να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια της.

Μετά την αποχώρηση του Πετρή, λοιπόν, ο οποίος θα επιστρέψει στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, μόνο ως ανάμνηση ή ως πνεύμα, υπάρχει ακόμα μία ηρωίδα την οποία θα αποχαιρετήσουμε. Ο λόγος για την Εριέττα Μανούρη, που υποδύεται τη Σεμίνα.

Το βράδυ της Δευτέρας (31/1) είναι το τελευταίο επεισόδιο που θα δούμε τη Σεμίνα, καθώς ο ο Διονύσης έχει βάλει τα τσιράκια του να την εκβιάσουν και να την αναγκάσουν να φύγει από την Κρήτη.

Η Σεμίνα, λοιπόν, ουσιαστικά δεν θα προλάβει να συναντηθεί με την Αργυρώ και να της πει τι ακριβώς συνέβη με τον Πετρή και τον Αστέρη. Η Σεμίνα θα εξαφανιστεί για τις επόμενες εβδομάδες και θα επιστρέψει μόνο όταν θα γίνει η δίκη του Αστέρη. Αλλά μέχρι τότε έχουμε να δούμε πολλά ακόμα…

Και όπως αποκάλυψε ο συγγραφέας του βιβλίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο κύκλος αίματος δεν θα σταματήσει στον Πετρή!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss