Σταματάκης: Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο από την αντικατάσταση του Σερβετάλη

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε ο Αιμιλιανός Σταματάκης και μίλησε για την αντικατάσταση που έκανε στον Άρη Σερβετάλη για την παράσταση «Ρινόκερος» και τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί.

«Είχαμε περάσει με τον Άρη ένα καλοκαίρι μαζί και με τίποτα δεν θα υποκριθώ ότι είμαστε κολλητοί»

«Κάπως ήρθε ξαφνικά η πρόταση από τον Γιάννη Κακλέα, ότι έγινε αυτό που έγινε και δεν θέλουμε να κατέβει η παράσταση. Δεν έχω επιχειρήσει κάτι πιο δύσκολο. Φυσικά κι ήταν άβολο σε στιγμές. Είχαμε περάσει με τον Άρη ένα καλοκαίρι μαζί και με τίποτα δεν θα υποκριθώ ότι είμαστε κολλητοί. Έχω μεγάλο σεβασμό στον τρόπο που δουλέψαμε μαζί» είπε στη συνέχεια ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

«Όταν ένας καλλιτέχνης σαν τον Άρη έχει διαμορφώσει κάτι, το να μπεις μέσα σε αυτό απαιτεί ένα σεβασμό»

Και πρόσθεσε: «Δημιουργήθηκε από όλο αυτό μια σκιά που αφορούσε άλλους προβληματισμούς. Προφανώς το έκανε κάπως άβολο αλλά δεν είχαμε κανένα θέμα στο να μιλήσουμε. Μιλήσαμε γιατί τον σέβομαι. Όταν ένας καλλιτέχνης σαν τον Άρη έχει διαμορφώσει κάτι, το να μπεις μέσα σε αυτό απαιτεί ένα σεβασμό».

«Δεν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου… Θέση δεν πήρα ποτέ, το μόνο που δικαιούμαι να μιλήσω είναι στο ότι είμαι ένας από τους ανθρώπους που πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί για να εργαστεί» ανέφερε επίσης ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσμασμα:

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss