«Survivor» – Παρασκευή: «Εμετός βασικά η συμπεριφορά του Βαλάντη»

Η Παρασκευή Σταματοπούλου από το «Survivor» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», το μεσημέρι της Τρίτης (18/1) και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το πιο δύσκολο είναι να είσαι όλη την ώρα βρεγμένος, εκτός από τις φορές που είσαι καμένος από τον ήλιο»

«Είμαι πολύ καλά που είμαι στην Αθήνα. Δυσκολεύτηκα γενικά εκεί. Δεν ξέρω αν είναι πολύς ο κόσμος που λέει ότι θα μπορούσε να το κάνει, αλλά αμφιβάλω. Το λιγότερο δύσκολο ήταν η πείνα. Το πιο δύσκολο είναι να είσαι όλη την ώρα βρεγμένος, εκτός από τις φορές που είσαι καμένος από τον ήλιο. Νομίζω έχει να κάνει με το διάστημα που εγώ έμεινα στο νησί. Είναι αυτό τον καιρό ο χειμώνας τους. Ακόμα και λίγο να βρέξει, βρέχεσαι», είπε αρχικά για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor».

«Δήλωσε συμμετοχή και ο σύντροφός μου, αλλά έχει σύνδρομο Γκίλμπερτ και άμα δεν φάει πολλές ώρες παρουσιάζει συμπτώματα ίκτερου»

Και συνέχισε λέγοντας: «Δήλωσε συμμετοχή και ο σύντροφός μου, αλλά έχει σύνδρομο Γκίλμπερτ και άμα δεν φάει πολλές ώρες παρουσιάζει συμπτώματα ίκτερου». Το ξέραμε, αλλά λέμε πάμε να δούμε».

«Με ενόχλησε να παίζει η Άσπα εναντίον της Μυριέλλας και ο “Τσακατσούκας” να κάνει καρδούλες στη Μυριέλλα»

Για τους πολυσυζητημένους παίκτες του «Survivor» η Παρασκευή Σταματοπούλου είπε: «Σίγουρα έπαιξε το ειδύλλιο Μυριέλλας – “Τσακατσούκα”. Τώρα υπάρχουν κάποια μαύρα σύννεφα. Δεν με ενόχλησε γιατί ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα αν τους συμβαίνει. Με ενόχλησε να παίζει η Άσπα εναντίον της Μυριέλλας και ο “Τσακατσούκας” να κάνει καρδούλες στη Μυριέλλα».

Τι είπε για τις ρήτρες όσων φεύγουν οικειοθελώς από το παιχνίδι;

Η Παρασκευή Σταματοπούλου διέψευσε ότι στήθηκε ο αγώνας για να χάσουν οι Μαχητές, ενώ όπως είπε την πίεσε η ψυχολογία της και έφυγε. Απάντησε όμως και για τις ρήτρες όσων φεύγουν οικειοθελώς. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Όπως υπάρχει ένας γιατρός που σου λέει ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις γιατί έσπασες το πόδι σου έτσι υπάρχει και η δυνατότητα να περάσεις από έναν ψυχολόγο και θα σου πει αν είσαι σε θέση ή να σταματήσεις».

Ο χαρακτηρισμός της για τον Βαλάντη

Αναφορικά με τον Βαλάντη και τη συμπεριφορά του, η Παρασκευή Σταματοπούλου δήλωσε: «Εμετός βασικά η συμπεριφορά του», δηλώνοντας επίσης ότι την ενόχλησε πολύ ο παίκτης στους αγώνες. «Θυμάμαι έναν καβγά με τον Γιάννη που φωνάζανε πολύ, τον έβλεπα να προσπαθεί να τον μειώσει πολύ», σημείωσε επίσης.

Θα ξανά έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης;

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξανά έμπαινε στο παιχνίδι, η πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε με ειλικρίνεια: «Δεν θα έμπαινα, είναι όπως όταν χωρίζεις». Τέλος, αναφορικά με το φαβορί του φετινού κύκλου, είπε πως «η Ασημίνα έχει το πακέτο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss