«Σασμός»: Η Καλλιόπη οργανώνει την απόδραση του Αστέρη

Για ακόμα ένα βράδυ οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» θα είναι καταιγιστικές, καθώς μετά τη δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη, τίποτα δεν είναι και δεν θα είναι πια το ίδιο.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης (1/2) στον Alpha θα δούμε τον Άγγελο να είναι πραγματικά συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, καθώς αποκαλύπτει, τυχαία, το ποιος είναι ο πατέρας του: Ο Μάρκος Βρουλάκης, ο πατέρας της Αργυρώς και του Πετρή. Μάλιστα, ο ίδιος θα αποφασίσει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, τόσο στην Αργυρώ, όσο και στη Μαρίνα. Το νέο αυτό θα σοκάρει τη Μαρίνα και θα την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, προσπαθώντας να τον κάνουν να πει περισσότερα για το πως έγινε η δολοφονία του Πετρή. Ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο γάμος της με τον Γιώργη βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της.

Ταυτόχρονα, στη σειρά «Σασμός», η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της. Πώς θα οργανώσει η Καπετάνισσα την απόδραση του Αστέρη;

 

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς «Σασμός»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss