«Σασμός»: Σύντομα «γεννιέται» ένας έρωτας που κανείς δεν περίμενε

Μετά τη δολοφονία του Πετρή και την σύλληψη του Αστέρη, την αποκάλυψη του Άγγελου ότι ο Μάρκος Βρουλάκης είναι ο πατέρας του και πολλών ακόμη ανατρεπτικών αποκαλύψεων, έρχεται να προστεθεί και μια νέα σχέση στη ροή των εξελίξεων της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός».

Μπορεί έως τώρα να βλέπαμε αυτούς τους δυο ήρωες να βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές καταστάσεις και με άλλη διάθεση στη σειρά «Σασμός», όμως τα πρώτο βήμα από τη μεριά του ενός θα γίνει παρά τις προειδοποιήσεις.

Ο λόγος για το δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, Μύρωνα, ο οποίος θα κάνει την κίνηση του προς το μέρος της Άσπας, της γυναίκας του Κώστα του καντινιέρη και ξαδέρφης της Αργυρώς.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία.

Παράλληλα, η Μαρίνα επισκέπτεται τον τόπο όπου έπεσε νεκρός ο γιος της, ενώ η κόρη της, η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Την ίδια ώρα, ο Μανώλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλλης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Ποια θα είναι η αντίδραση της Άσπας όμως;

Τέλος, η απελπισία του Αστέρη, και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις αλλά και σε συμμαχία με το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο! Ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής του της απόφασης;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss